Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Adatkezelési tájékoztató​
Termékek Menü
   
Ön itt jár: > >

Blog

2019. 06. 12. 00:00:00
A folyamatosan változó divat világában egyre nehezebbé válik egy harmonikus és stílusos megjelenés kialakítása. A megfelelő színek kiválasztása, a különböző trendek kombinálása sok időt igényel. Szerencsére más alternatívát is választhatunk. A minimalizmus rohanó világunk egyik legkedveltebb stílusa. Lehetővé teszi, hogy néhány perc alatt kifogástalan megjelenést érjünk el, és nem igényli, hogy a divat változásával állandóan frissítsük ruhatárunkat. Ahogy neve is tükrözi, a lényeg a visszafogottságon, egyszerűségen van, ugyanakkor kiemelkedik a tömegből minőségével és kifinomultságával.
2019. 03. 15. 00:00:00

Sok ember számára kihívást jelent a megfelelő színek kiválasztása és párosítása, azonban néhány egyszerű szabályt betartva gyerekjátékká válhat. Ha ez már a kisujjadban van, akkor lépj egy lépést előre és ne csak a színekkel, hanem a mintákkal is játssz. 

 

2019. 02. 15. 00:00:00

Saját stílusod létrehozása nem csupán a megfelelő ruhák összeállításából áll. Tisztában kell lenned a részletek fontosságával, és kiemelt figyelmet fordítani a színek megválasztására. Ne értékeld alul a színek erejét, hiszen energiát sugároznak, optikailag javítják az alakot és elképesztő vonzerővel bírnak. A megfelelő színeket választva garantált a WOW hatás. Éppen ezért a színek mind formális, mind informális stílusban nagyon fontosak. 

2019. 01. 15. 00:00:00
Az átmeneti és téli hónapokban egy jól öltözött férfi ruhatárából semmiképpen sem hiányozhatnak a kötött pulóverek, melyekkel kiváló réteges öltözetet lehet kialakítani. Kötött pulóver vásárlásakor több stílussal is találkozhatunk, és egyre népszerűbbek a kevert stílusú darabok is. A következőkben bemutatjuk nektek az alaptípusokat!
2018. 10. 01. 00:00:00

A khaki és zöld árnyalatú parka kabátok mára már az egyik legnépszerűbb téli viseletté váltak. Mint sok más ikonikus modell, a parka kabát is katonai eredetre vezethető vissza, de ebben az esetben a funkcionalitás együtt jár az eleganciával és a stílussal. Remekül mutat alkalmi és utcai stílusban egyaránt, attól függően milyen ruhadarabokkal párosítod.

2018. 08. 31. 00:00:00
A fantasztikus bomberdzsekik nagy népszerűségnek örvendenek férfiak és nők körében egyaránt, hiszen nemcsak kényelmesek, hanem kihangsúlyozzák a férfi és női alakot. De vajon honnan ismerjük? Hogyan vált a jelenlegi divat egyik legikonikusabb stílusává?
2018. 07. 27. 00:00:00

Az első nyomtatott pólókon politikai pártok hirdetései voltak, idővel pedig a sportruházatok elválaszthatatlan elemévé váltak, ma már pedig az utcai és alkalmi ruhákon is megtalálhatóak. Érdekes, figyelemfelkeltő minták teszik látványosabbá viseletünket. Habár általánosságban divatos a nyomtatott minta, nem is olyan könnyű megtalálni a tökéletes nyomatot, amely kiemel a tömegből és pontosan passzol ruházatod többi elemével.

Íme néhány jó tanács, hogy mire érdemes figyelni!

2018. 06. 29. 00:00:00

A nyári meleg napokon sem kell lemondanod a változatos, stílusos megjelenésről. Válassz jól szellőző, természetes anyagokat és engedd szabadjára a kreativitásod! 

2018. 06. 15. 00:00:00
Nem elég megtöltened a ruhásszekrényedet a stílusodhoz illő, minőségi ruhadarabokkal, hiszen a kellő ápolás és odafigyelés nélkül, sajnos a legminőségibb termék is hamar báját vesztheti. Ezzel a cikkünkkel igyekszünk hasznos tanácsokat adni számodra hogyan őrizheted meg ruháid eredeti állapotát!
2018. 06. 01. 00:00:00

Pályázol egy menő állásra, de nem tudod hogyan jelenj meg? Itt a segítség!

Neked ajánljuk

 

 

Instagram
Pinterest