Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Adatkezelési tájékoztató​
Termékek Menü
   

HŰSÉGPONT RENDSZER

HŰSÉGPONT RENDSZER

 
Tudtad, hogy minden felhasználói fiókkal rendelkező vásárlónknak ajándék hűségpontokkal kedveskedünk? Váltsd be jövőbeli vásárlásaid során és fizess kevesebbet! 

Stegosa Fashion Hűségpont Rendszer

  • Tudtad, hogy már egyszeri vásárlás után is hűségpontot írunk jóvá?

Vásárolj bármilyen értékben, és a végösszeg 3%-a automatikusan jóváírásra kerül hűségpont formájában, melyet felhasználói fiókodba belépve láthatsz.

  • Mennyit érnek a hűségpontok?

Minden hűségpont 1 Ft-ot ér!

Például: 19.990. Ft-os vásárlás esetén ennek 3%-át – azaz 600 Ft-ot – írunk jóvá fiókodban, így már ennyivel kevesebbet kell fizetned, ha legközelebb nálunk vásárolsz, és úgy döntessz, hogy felhasználod hűségpontjaid.

  • Mire használható fel?

A hűségpontok felhasználhatóak bármely termékre – IGEN! AZ AKCIÓS TERMÉKEKRE IS!

  • Meddig érvényesek a hűségpontok?

Hűségpontjaid a jóváírástól számított 120 napig érvényesek. Kapott pontjaidat felhasználhatod már a következő vásárlásod alkalmával, vagy lehetőséged van őket gyűjteni, melynek végeredményül akár ingyen is vásárolhatsz webáruházunkban, kizárólag a hűségpontokat felhasználva.

  • Hol láthatod mennyi hűségpontot gyűjtöttél eddig?

Lépj be felhasználói fiókodba, melyet első vásárlásod előtt hoztál létre és láthatod hány hűségpontot szereztél eddig, illetve meddig érvényesek.

  • Hogyan használhatóak fel hűségpontjaid?

Vásárlás során a fizetési mód kiválasztásakor van lehetőséged hűségpontjaid beváltására. Itt láthatod a rendelkezésre álló hűségpontjaid számát, és eldöntheted mennyit szeretnél belőlük felhasználni. Döntsd el te, hogy mennyivel fizetsz kevesebbet!

A rendszer automatikusan kiszámolja, hogy a felhasználni kívánt hűségpontok levonása után mennyit kell fizetned, így azonnal láthatod mennyit sikerült spórolnod!

 

NE HAGYD VESZNI A NEKED JÁRÓ KEDVEZMÉNYEKET, ÉS GYŰTSD TE IS A STEGOSAFASHION HŰSÉGPONTOKAT!

 

Jó vásárlást kívánunk!

Neked ajánljuk

 

 

Instagram
Pinterest