Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Adatkezelési tájékoztató​
Termékek Menü
   

MÉRETVÁLASZTÁS

RENDELÉS ELŐTT A HELYES MÉRET KIVÁLASZTÁSA

 
Interneten történő ruha rendelésénél nagy fejtörést okoz, hogy vajon fog-e stimmelni a méret, hogy fog állni rajtunk, ha felpróbáljuk. Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik férfiruházati termékek értékesítésében, így most egy kis segítséget adunk hogyan lehet a legjobban belőni a méreteket, hogy az biztosan passzoljon!

Fontos tudni, hogy 100%-os módszer nincs, mivel minden ember egyedi, így a testalkatunk is eltérő. A legtöbb férfi nem ideális testarányokkal rendelkezik, így azt minden valamire való ruházati üzlet értékesítője tudja, hogy a legmegfelelőbb méret megtalálása néha nem könnyű feladat, mivel csupán öt vagy hat előre legyártott méret elérhető a legtöbb termékből (S, M, L, XL, 2XL, 3XL). Jogos tehát az igény, hogy azért mégiscsak jó lenne felpróbálni, vagy megfogni vásárlás előtt a kiszemelt terméket.

A webáruházakra pont ezért szigorúbb törvényi kötöttségek vonatkoznak. Minden vásárlót 14 napon belül megillet a 100%-os pénz visszafizetési garancia bármely termék esetében, mi több indoklás nélkül! A StegosaFashion webáruháza is megfelel a legtöbb internetes áruház által nyújtott garanciáknak. Könnyen és megbízhatóan tudjuk orvosolni a méreteltérésből adódó cseréket, illetve ha termékünk nem felel meg a vásárló számára visszafizetjük annak árát.

Jogosan merül fel tehát a kérdés: hogyan válasszak méretet vásárlás előtt? Annak érdekében, hogy a hibázási lehetőségeket minimálisra csökkentsük nézzünk pár tuti tippet, amely használata elengedhetetlen!

Az első fontos feladat, hogy tájékozódjunk vásárlás előtt a kiválasztott ruha szabásáról. Tanulmányozzuk át gondosan a termékről készült képeket! Szerencsére a üzletünk nagy méretű, a valós termékről készült, jó minőségű fotókkal dolgozik, melyen jól kivehető a termék anyaga és textúrája és minden jellemzője. A második lépés, hogy tanulmányozzuk a mérettáblázatot. Minden termékünk egyedi, így azok más méretekkel is rendelkeznek. A termékeink többsége karcsúsított szabású (slim fit, tailored fit) így ezt megrendeléskor fontos szem előtt tartani.

A legutolsó és legfontosabb lépés, hogy válasszunk egy hasonló ruhadarabot ruhatárunkból, fogjunk egy mérőszalagot, papírt és ceruzát. Gondosan vessük össze a meglévő ruhadarab méreteit a vásárolni kívánt termék méreteivel. A mérettáblázat melletti ábra segítségünkre lesz, hogyan is vegyük le a méreteket, amolyan kicsi szabászmester módjára!

Ezzel közelebb kerültünk a tudatos vásárláshoz, mellyel időt és energiát spóroltunk. Reméljük mihamarabb találkozunk a webshopban!

Neked ajánljuk

 

 

Instagram
Pinterest